Home Wordpress webhosting

Wordpress Webhosting via WP Provider


Voor Wordpress websites heeft Website Coach een samenwerking met WP Provider.
Website Coach neemt, in samenwerking met WP Provider, voor jou zowel de website hosting als en alle (rand)zaken uit handen. Voor jou de zekerheid dat je gebruik maakt van optimale webhosting én dat de bijbehorende werkzaamheden zoals serverbeheer, beveiliging, snelheid, back-ups en updates altijd goed uitgevoerd worden.

De basis moet goed zijn en dat begin met een goede en betrouwbare hosting partij.

  • Een website die altijd up-to-date is
  • Een website die snel is
  • Een website die veilig is
  • Een website waarvan dagelijks een volledige back-up wordt gemaakt


Verhuizen bestaande site
Als je nu al een website site bij een andere hosting provider kunnen we deze kosteloos verhuizen.
 

Back-ups

Dagelijks wordt er een back-up gemaakt van jouw website. De database en de gehele inhoud van de website worden 30 dagen opgeslagen op externe back-up servers. Zo kunnen wij, mocht het nodig zijn, altijd terug naar een eerdere volledige versie van jouw website.

Updates

Voor een veilige website zijn updates van WordPress, het thema en de plugins noodzakelijk. Omdat wij deze updates regelmatig uitvoeren draait jouw website altijd optimaal m.b.t. snelheid, veiligheid en gebruiksvriendelijkheid. Zo staat jouw website zorgeloos online.

Veilige hosting

Wij zorgen ervoor dat jouw website snel en veilig online staat. Bij calamiteiten / problemen kunnen wij altijd terugvallen op de back-up en repareren wij de website, indien nodig, kosteloos. Tevens kunnen wij in korte tijd snelheidsoptimalisatie doorvoeren, als dat nodig is.

Back-ups